top of page

BANOR

Starttid: Valfri

Längd: ca 300-400m

Löprunda med tidtagning för de yngsta.  

Start i anslutning till arenan. 

Nummerlapp och ”tidtagningspinne” utlånas vid start.

Gratis för alla.

barn värmer upp.jpg

Starttid: 10.30

Längd: ca 1,8 km

Färg på snitslar: Blå

Banan går på större och mindre stigar, bitvis tuff kupering. Underlaget är torrt. För barn och ungdomar t.o.m. 13 år (födda 2011 och senare). Start och mål vid Hjortgården.

Genom vårt samarbete med Alingsås Kommun är Lilla Terrängloppet gratis för alla bosatta i Alingsås kommun (övriga 100kr).

 

Pris till vinnande tjej och kille samt utlottning bland övriga deltagare.  Medalj, dryck och frukt utdelas efter målgång.

Lilla Terräng. backen.jpg

Starttid 11.00

Längd: 6,5 km

Färg på snitslar: Blå

Banbeskrivning: Banan inleds på lite större spår men övergår ganska snabbt till mindre och tekniska skogsstigar i fin skogsmiljö typiskt för Hjortmarka. Om ni inte har för bråttom rekommenderar vi att ni tar ett kort stopp vid Kroksjöns norra kant som erbjuder flera fina utsiktsplatser. 

Kuperingen är inte så anmärkningsvärd men ni kommer ändå med stor sannolikhet hinna bli trötta då underlaget ändras kontinuerligt. 

start korta.jpg

Starttid 11.15

Längd: 14,0 km

Färg på snitslar: Röd-Vit

Banbeskrivning:

Ett RIKTIGT terränglopp med framförallt små och lite större tekniska skogsstigar men även partier med djurstigar genom fin skogsterräng. I början och slutet av banan kan man även sträcka ut steget lite extra på elljusspåret.

Banan är relativt kuperad men utan några långa backar. 

Förvänta er inga rekord-kilometertider, men ni kan förvänta er fina vyer och de finast skogsmiljöerna som finns att erbjuda i Alingsås närhet!

tävlingen.jpg
bottom of page